Bedrijfsarts/arts met bedrijfsgeneeskundige ambities gezocht!

Ben je een BIG geregistreerd bedrijfsarts en wil je werken in een regionaal, dynamische en groeiende praktijk, dan is dit jouw kans!

Wil je als (basis)arts graag onderzoeken of bedrijfsgeneeskunde iets voor je is, ook dan komen we graag met je in contact!

De functieomschrijving

Als enthousiaste, proactieve bedrijfsarts ben je minimaal 2 dagen en maximaal 5 dagen per week beschikbaar voor werkzaamheden in regio Noord Nederland (Groningen, Drenthe, Friesland). Je werkt samen met collega bedrijfsarts, arboarts, praktijkondersteuners en assistente. Er is sprake van veel samenwerking en overleg. Je werkt conform eigen-regie-model en voert gesprekken op verschillende niveaus in een organisatie. Je komt bij allerlei klanten over de vloer in diverse sectoren.

Korte communicatielijnen, wederzijds respect, persoonlijke groei en humor zijn belangrijke pijlers in onze organisatie.

Taken

Als bedrijfsarts voer je zelfstandig spreekuren en zorg je voor een heldere terugkoppeling. Het medisch secretariaat ondersteunt in de administratieve afhandeling. Bij verzuim coach je een cliënt door de knelpunten naar een oplossing. Dat betekent een proactieve houding, veel nieuwsgierigheid, empathie, hulpvaardigheid, en de cliënt de spreekwoordelijke spiegel voorhouden. Werkgever en werknemer maken uiteindelijk zelf samen een plan. Als arts adviseer je, coach je en geef je deskundig advies over belastbaarheid vanuit je medisch expertise.

Naast ziekteverzuimbegeleiding is er ook sprake van werkzaamheden vanuit preventief oogpunt. Deze werkzaamheden worden steeds meer gevraagd met het oog op duurzaam ondernemen. Van een arts die komt werken bij Bedrijfsarts Emmen wordt een grote affiniteit met betrekking tot vitaliteit verwacht.

Onze visie is dat sturen op laag verzuim te realiseren is middels sturen op een hoge vitaliteit van werknemers.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de advisering en ondersteuning bij arbeids- en bedrijfsgeneeskundige vraagstukken.  Je coacht leidinggevenden in hun verantwoordelijkheden en ondersteunt  medewerkers ten aanzien van de eigen verantwoordelijkheid voor inzetbaarheid

Naast individuele begeleiding, neem je deel aan intercollegiale overleggen, SMT’s en FDT’s (verzuim- vitaliteits- en beleidsoverleggen met de klant). Als je meer ervaring hebt zul je ook trainingen, beleidsadvies en coaching geven aan het management.

De functie-eisen

Communicatief vaardig

Integer en deskundig

In staat om oplossingsgericht te werken

Flexibel ingesteld

In het bezit van een gezonde dosis humor en nuchterheid

Nieuwsgierig en proactief

BIG geregistreerd als bedrijfsarts óf

Arts met interesse voor bedrijfsgeneeskunde

Duur en arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie omtrent salaris en arbeidsvoorwaarden neem gelieve contact met ons op. Een en ander is mede afhankelijk van eigen wensen, opleiding, ervaring en inzetbaarheid en zal variëren van € 4.000 tot € 8.500,= op fulltime basis.

Interesse

Is je interesse gewekt, dan komen wij graag in contact met jou via wilma@bedrijfsartsemmen.nl. Voor meer informatie verwijzen wij je naar telefoonnummer 0591 635-185 of info@bedrijfsartsemmen.nl. Contactpersoon is bedrijfsarts Jerom Veenstra. Natuurlijk is er ook informatie over ons te vinden op www.bedrijfsartsemmen.nl