Bedrijfsarts Emmen zoekt een ervaren praktijkondersteuner bedrijfsarts

Bedrijfsarts Emmen

is specialist in arbeid & gezondheid. Klanten kunnen bij ons terecht voor medisch advies en keuringen. Onze visie is dat vitale werknemers een laag verzuim hebben. Duurzame inzetbaarheid wordt bereikt door samenwerking, waarbij alle betrokken partijen vanuit hun eigen kader en verantwoordelijkheid hun steentje bijdragen voor een gezamenlijk doel. De specialisten van Bedrijfsarts Emmen zijn deskundigen die vragen stellen, luisteren, analyseren, adviseren, richting geven en motiveren, zonder het stuur over te nemen.

Wil je als ervaren praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB) deel uit maken van een leuk en dynamisch team? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


De functieomschrijving

Als enthousiaste, proactieve POB-er ben je minimaal 2 dagen en maximaal 5 dagen per week beschikbaar voor werkzaamheden in regio Noord Nederland (Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel). Je werkt samen in een team van artsen, collega praktijkondersteuners en het medisch secretariaat. Waarbij je als ervaren kracht ook een coachende rol in het team hebt. Er is sprake van gelijkwaardige samenwerking tussen de verschillende disciplines. Bedrijfsarts Emmen kent geen vergadercultuur. Als POB-er werk je in taakdelegatie van een geregistreerd bedrijfsarts. Voor de interpretatie van medische informatie kun je terugvallen op de bedrijfsarts of een basisarts.

Onderdeel van deze taakdelegatie is dat je meerdere keren per week supervisie hebt met een arts. Tijdens deze supervisie spreek je relevante casussen door. Dit komt zowel de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede, alsook jouw persoonlijke ontwikkeling.

Binnen de verzuimbegeleiding werk je conform het eigen-regie-model. Je voert gesprekken over verzuim én preventie van verzuim, op verschillende niveaus binnen bedrijven uit diverse sectoren. Een goed gesprek, wederzijds respect, persoonlijke groei en humor zijn belangrijke pijlers in onze organisatie.


Taken

Als POB-er voer je zelfstandig spreekuren en zorg je voor een heldere terugkoppeling. De praktijkmanager en het medisch secretariaat ondersteunen je in de logistieke en administratieve afhandeling. Je coacht cliënten in het zoeken naar een oplossing, ondanks beperkingen en knelpunten. Dit vraagt van jou een proactieve houding, veel nieuwsgierigheid, empathie, hulpvaardigheid, en de cliënt de spreekwoordelijke spiegel voorhouden. Werkgever en werknemer maken uiteindelijk zelf samen een plan. Als POB-er geef je een deskundig advies over de inzetbaarheid.

Naast ziekteverzuimbegeleiding richten we ons binnen Bedrijfsarts Emmen steeds meer op training en advies, vanuit preventief oogpunt. Er wordt een grote affiniteit met betrekking tot vitaliteit verwacht. Onze visie is, dat sturen op laag verzuim, te realiseren is middels sturen op een hoge vitaliteit van werknemers. De werkzaamheden zijn gericht op advisering en ondersteuning bij arbeids- en bedrijfsgeneeskundige vraagstukken. Het coachen van leidinggevenden in hun verantwoordelijkheden en ondersteunen van medewerkers ten aanzien van de eigen regie voor inzetbaarheid.


De functie-eisen

Communicatief vaardig
Werkt zelfstandig
Communicatief vaardig
Integer en deskundig
In staat om oplossingsgericht te werken
Flexibel ingesteld
In het bezit van een gezonde dosis humor en nuchterheid
Nieuwsgierig en proactief
Afgeronde opleiding in de verzuimbegeleiding, bijvoorbeeld casemanager taakdelegatie
Interesse voor bedrijfsgeneeskunde


Wij bieden

Een veelzijdige werkplek met regelmaat en regelruimte. Een werkplek binnen een zich ontwikkelend bedrijf, waar maatwerk hoog in het vaandel staat. Een werkplek waar we op een gelijkwaardige manier samen werken en met volop ontwikkelmogelijkheden voor jou in een divers team. Verdere opleiding en specialisatie binnen het vakgebied behoren zeker tot de mogelijkheden.


Duur en arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie omtrent salaris en arbeidsvoorwaarden, neem vooral contact met ons op.

We zijn op zoek naar een collega die in loondienst komt werken. De beloning is mede afhankelijk van eigen wensen, opleiding, ervaring en inzetbaarheid en zal variëren van € 4.000,= tot € 5.500,= op fulltime basis.


Interesse

Is je interesse gewekt, dan komen wij graag in contact met jou via eugen@bedrijfsartsemmen.nl. Voor meer informatie verwijzen wij je naar telefoonnummer 0591 – 635 185 of info@bedrijfsartsemmen.nl. Contactpersoon is praktijkmanager Eugen van der Meij.

Natuurlijk is er ook informatie over ons te vinden op www.bedrijfsartsemmen.nl

wpChatIcon