Vacature medisch secretariaat


Medewerker medisch secretariaat (m/v) – parttime/fulltime – uren in overleg

Zou je onze Bedrijfsartsen, Artsen en Praktijkondersteuners graag administratief willen ondersteunen, ben je een kei in het organiseren, plannen, overzicht houden en heb je een dienstverlenende instelling. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functieomschrijving
Als medisch secretaresse zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Iedere dag is anders en samen met je collega’s op het medisch secretariaat verdeel je een divers takenpakket. Je begint de dag met de mail, telefoon, het voorbereiden van spreekuren of met het plannen van spreekuren en het verwerken van spreekuurverslagen. Tevens zorg je ervoor dat alle informatie op de juiste manier wordt opgeslagen in het systeem en dat de cliëntgegevens nauwkeurig en AVG-proof geadministreerd worden. Je hebt veel contact met collega’s, klanten en werkgevers. Als mens ben je betrouwbaar, integer, communicatief vaardig en stressbestendig. Het kan erg dynamisch zijn op de afdeling en je vindt het prettig om overzicht te houden en te creëren.
Korte communicatielijnen, wederzijds respect, persoonlijke groei en humor zijn belangrijke pijlers in onze organisatie.

Taken
Het medisch secretariaat ondersteunt de bedrijfsarts, arts en praktijkondersteuners in de administratieve afhandeling en overige secretariële werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een juiste administratie van het cliëntdossier en draagt zorg voor een juiste voorbereiding voor het spreekuur, zodat de (Bedrijfs)arts en POB’s hun werk goed kunnen uitvoeren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel werkgever als werknemers en vindt het leuk om je kennis en vaardigheden omtrent verzuim en vitaliteit naar een hoger plan te tillen om de klant zelfstandig van de juiste informatie te voorzien. Daarnaast verzorg je de planning, waarbij het van je gevraagd wordt om ook in een volle agenda op zoek te gaan naar mogelijkheden, prioriteiten te stellen en te denken in oplossingen. Je draait je hand niet om, om in diverse geautomatiseerde systemen te werken en maakt je nieuwe automatiseringsomgevingen snel eigen.

De functie-eisen
Communicatief vaardig
Integer en betrouwbaar
In staat om oplossingsgericht te werken
Stressbestendig
Flexibel ingesteld
Verantwoordelijkheidsgevoel
Dienstverlenende instelling
Klantvriendelijk
In het bezit van een gezonde dosis humor en nuchterheid
Nieuwsgierig en proactief
HBO werk- en denkniveau.

Duur en arbeidsvoorwaarden
Duur en omvang is mede afhankelijk van eigen wensen en inzetbaarheid. Het salaris is marktconform en afhankelijk van vooropleiding, kennis en ervaring. 

Interesse
Is je interesse gewekt, dan komen wij graag in contact met jou via wilma@bedrijfsartsemmen.nl. Voor meer informatie verwijzen wij je naar telefoonnummer 0591 635-185 of info@bedrijfsartsemmen.nl. Contactpersoon is office manager Wilma Prummel. Natuurlijk is er ook informatie over ons te vinden op www.bedrijfsartsemmen.nl

wpChatIcon