Bedrijfsarts Emmen

Over Bedrijfsarts Emmen

‘Gewoon lekker werken’ dat is het uitgangspunt van Bedrijfsarts Emmen. Sinds 2011 bieden wij (grotere en middelgrote) bedrijven en instellingen in Noord-Nederland advies en ondersteuning bij verzuimbegeleiding.

We werken met een betrokken en enthousiast team van arbo-professionals met verschillende disciplines en achtergronden, zoals praktijkondersteuners, basisartsen en bedrijfsartsen. Op deze manier kunnen we een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven bekijken en zo een completer advies geven.

Naast onze arbo-professionals werken bij ons behulpzame en bevlogen medisch secretaresses. Zij hebben allemaal de nodige ervaring en kennis op het gebied van wet- en regelgeving. We werken zoveel mogelijk met een vast klantteam van arbo-professionals en een vast contactpersoon (medisch secretaresse) per klant. Zo werken wij het prettigst. 

Duidelijke afspraken, helder omschreven adviezen en transparante communicatie zijn belangrijke uitgangspunten bij onze werkzaamheden. Net als het leveren van maatwerk en kwaliteit. We werken vanuit de gedachte dat persoonlijk contact, de tijd nemen (voor werknemer en werkgever) en samenwerken op termijn tijd oplevert, de verzuimduur verkort en (uiteindelijk) kosten bespaart. Duurzame resultaten in verzuimmanagement en inzetbaarheid zijn ons doel.

Ons kantoor is gehuisvest aan de Hoenderkamp 40 in Emmen. De spreekuren vinden plaats op locatie bij de klant of bij ons kantoor in Emmen.